Hallojsan!

Sitter här, i skönaste mysplyschen, och har en toklugn fredagkväll. Ja, du hör ju, ingen ordning..fredagkväll!?

LÖRDAG är det ju, justja!

Idag har vi varit i stan och handlat inför nyårsmiddagen. Jag längtar tills på måndag! Har du nyårsmenyn klar? 😀 Berätta gärna, så roligt att höra!

När vi kom hem så klädde jag och M på oss typ hundra lager kläder och stack ut i busvädret. Det blev en löptur. Jag njöt till fullo. Trots att det riktigt piskade snö i ansiktet. Träningsglädje tror jag bestämt att det kallas. Det finns inget dåligt väder…på med lager-på-lager och stick ut bara! Det var rejält jobbigt på dom ställen där det inte var plogat, men vi gav oss inte. Jag kände mig såå nöjd när vi kom hem igen.

Pappa hade eldat upp bastun lagom till att vi kom hem, gissa om vi njöt! Likaså gjorde vi när vi bastat klart och kom in till mammas lagade mat.

Glad tjej!

Jag är så glad över mitt nya underställ ifrån Craft. En utav julklapparna ifrån mannen. Det är superbra och dessutom i lila och rosa. Tror inte att jag behöver säga mer!

Ja, gode Gud, tack för livet.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4