Tydligen var det mer svårgissat än jag trodde, eller också sitter ni där och mumlar för er själva..? 😉

Marängsviss är svaret på gårkvällens fråga, såklart! Med hallon, plockade i höga kustens skogar,hemmagjorda maränger,kolasås och chokladsås, och glass, iiinte hemmagjord (oh nooo), och grädde och banan.. fick man komponera sin egen skål. Det blev en hit! Sällskapet var inte heller så pjåkigt. Vi ”spontanade” oss och ringde efter några finingar som kom och lördagsmyste med oss. Skratt och surr och marängsviss, i den finaste röran. Gillar´t!

IMG_3774Kolasås, kokad i den sötaste av kastruller. Ljusrosa. Say no more. Jo förresten! TACK Storan <3 
IMG_3786

Gottgottigottgott!

….Med energi ifrån lördagkvällens gotta så gick det som hejsan. I det där skidspåret, menar jag, som vi för en stund sedan kom in ifrån.

IMG_3820

Dessutom,har jag har äntligen införskaffat mig ett riktigt bra ställ, jacka och byxa, som fungerar lika bra i längdspåret som till vinterlöpningen. Jag fullkomligt älskar det. Jag ger det två, av två tummar, upp!

Färgen…hängslena… andningen…smidigheten… grymt bra, helt enkelt!

IMG_3813Ifrån Craft.

Först en dryg mil skate och sedan fick axlar,mage och rygg jobba ännu lite till här hemma. Nu känner jag mig rätt mör i kroppen och längtar efter kvällens middag. En favorit som vi inte ätit på ett tag, men som passar himlarns bra när det är sådär en 15 grader kallt utanför lyan. Vilken hiimla tur att vi har en lya att värma oss i alltså. Ja, vilken himla tur!

Ha en fin söndagkväll!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4