Och så blev det. Jag stannade inomhus. Och jag har gjort allt för att inte frysa.

Lagt mig under den där filten som gör att jag somnar inom loppet av två blinkningar.
Vaknade gäspande… men tänkte att det här går ju inte så jag gjorde något annat som man blir varm i kroppen av. Jag städade hela lyan. Varmt vatten och myycket skurmedel, det är grejen. Ja och sen tvärspelade jag lite piano när jag svassade förbi med trasan. Bra kombo!

Middagsbreak.

Efter middagen så körde jag igång med pysselhörna. Skrev brev och gjorde paket som jag ska skicka till älskade. Tokälskade.

IMG_3941

Jag knåpade bland annat ihop en papperpåse och fyllde med gotta!

Sen var jag så hiiimla nära att lägga mig under den där rackarns filten igen. Men istället gjorde jag någonting annat som man blir väldigt,väldigt varm i kroppen av; Tabata! M skrattade åt mig när jag låg där som ett korthus på golvet. Precis som det ska vara. Glad och apslut!

IMG_3979

Älskar den nya sport-toppen ifrån h&m. Som sagt, 99:-. Pangpris! Älskar mönstret. 😀

Sen har jag även pratat med två av dom viktigaste personerna i mitt liv. Päronen. Det är också något man blir varm i kroppen av. Mest i hjärtat. Love You <3

Och EJ att förglömma: jag och E har skickat in rapporten! (Kursen är nu överöver, så nu är det bara hålla tummarna för att det går vägen). Alltså den! Den känslan när allt är klart i en kurs, den är grym!

Och nu till sist: duschat så varmt att kroppen liksom blivit helt röd.

IMG_3982Gosigaste morgonrocken värmer gott (tack päronen!! <3)… Nu när jag ska natt-fika makrillmackor och tänka tillbaka på en kall men himla bra torsdag.

Slutligen kan jag väl säga som så, att den här dagen har gått ut på att inte frysa. 25 minus… det får räcka då tycker jag!

VI SES IMORN, då är det VECKANS BÄSTA DAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4