Snurrig i huvudet. Ja, det kan man ju bli för mindre.

Att vakna i Uppis,hipsvips vara på planet mot Norrnorr och sedan helt plötsligt sitta på en föreläsning om hållbar utveckling. Att vakna med helgkänsla,lite lägre tempo men sedan helt plötsligt vara i vardagstempo, i ett knyck. Ja, det svängde fort minsann. När vi landade kändes huvudet snurrigt och jag kände mig yr och konstig, som tur var blev inte föreläsningen så lång som utsatt tid. Jag traskade hem och gjorde lite skolfix och sedan drog jag och M ut på en pw. Det var så himla skönt, och sen kändes huvudet klarare och jag kände mig på banan igen. Det är fantastiskt vad man kan planera och lösa problem, bara genom att gå fortfort runt vår lilla stad. Prova,vettja! 😉

IMG_4025Ett par cirkus-konster och en middag senare sitter jag nu med en god kaffekopp i handen.

Sörpla kaffe och äta en bit mörk choklad. Vilken grej! Måndag liksom. En sån måndag som började i Uppis och slutade i Norrnorr och så kan det ju vara. Ibland. Det kan vara lite svårt att hänga med bara.

Hoppas att du har haft en bra måndag!

(-jag tänker på min systerson/gudson som fyller 6 år idag. Älskade R, GRATTIS! <3 Hade förstås velat ge dig en kram. Men den får vänta! )

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4