Dagen gick plötsligt över till kvällkväll.

Min eftermiddag blev i sällskap med Maja. Väldigt mysigt! Hon kollade liiite konstigt på mig när jag övade fiol…Maja var mer taggad på prommis, så tillslut gav jag mig och vi gick ut och mötte M. Så ljuvligt det är nu, när man verkligen märker skillnad. Dagarna blir ljusare och ljusare.

bildEn gata i lilla staden.

IMG_4084Eftermiddagsmys i soffan, under skönaste filten! Man ser ju knappt lilla Maja,hihi

imageJa och sen drog jag i väg, efter en middag bestående av ”riktig” träningsmat: spagetti och köttfärssås. Och det var på spinningcykeln som jag hamnade. En timme att trampa ur benen på. Jag är lite sådär barnsligt förtjust i spinning faktiskt. Är det dessutom musik under passet,som faller mig i smaken, så är det ju bara föör bra. Så var det ikväll! 😀 Biceps och core på det och dagens träning heter CHECK!

IMG_4095Väl hemma igen har jag ätit kvällsmål; kvarg med kiwi och blåbär. Och myst med Maja. Och pratat med familjen.. som jag älskar såå. Och jag önskar, just precis nunu, att jag vore sådär kram-nära. Du vet.

Nu ska jag hoppa in i en välbehövlig dusch. Jag är riktigt äcklig faktiskt. Men, är man för snygg och fräsch när man har tränat, då har man inte tagit i nog! 😉

VI SES IMORN!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4