Nä, det här går ju inte.

Att ödsla energi på något som ändå bara gör mig arg,ledsen och besviken, det är ju ingen bra grej, alltså. Så jag bestämde mig för att leka sjöfågel. Bara skaka av mig det. Det där dryga. Och ha en bra kväll istället. Jag tror det fungerade. Jag har nämligen haft en bra kväll.

Varit ute på en sån där lång,rask, traskar-runda med M. Pratat länge med världens bästa. Mor menar jag, förstås. Sen har jag försökt städa skafferiet. Gick halvbra. Jag har även förundrats över hur många mjölsorter som fanns däri. Satt igång en deg som ska få jäsa över natten och bakas ut till morgondagens frulle. Gjort en smoothie med svartvinbär. Aldrig provat förr. Supergott var det. Och slutligen konstaterat att tullis-buketten blivit spritt språngande galen och tror att den nog kan ta över hela världen. Ja, hela köksbordet i alla fall.

Och nunu, sitter jag här och är taggad på fredag. Jag tror det blir en bra fredag! Jag och C ska redovisa våra Gambia-områden. Berätta om att vi nog kommer äta en typ av apa med lite krydda på toppen och att det är väldigt viktigt, om man äter med händerna, viiilken hand man äter med. Annars… blir det inte bra. Helt enkelt.  Oh. Spääännande det där kommer bli. Apa alltså?

IMG_4104 IMG_4110 IMG_4118 IMG_4136 IMG_4142

Trots jobbig dag, så är jag ändå tacksam. Man lär sig något av allt. Man lär sig något varje dag. Så är det.

SOV GOTT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4