Å kära nån. Nu är det sådär igen. Du skulle behövt ha varit med, för att förstå.

Kvällen igår var magisk. Svängig,dansig,flamsig,SOUL:ig,fnittrig,galen och skrattig. Jag skrattade så jag var tvungen att skrika luuugn vänta jag orkar inte mer!!. Och dansade gjorde vi också, så mycket att borden vinglade och glasen flög åt höger och vänster. Det är så det blir, när man hänger med det finaste gänget en lördagkväll. Låångt åt tjottahejti. I norrnorr. Såklart.


Soul var kvällens tema och flera av vännerna var uppe på scenen och gjorde succé. Jag var en stolt vän. Mycket stolt!

Ja och där någonstans.. efter midnatt, kom vi på att vi ju ska till Gambia om två veckor och ja då skrattade vi ju inte mindre precis. Att få göra denna resa med vänner och sin man, det kommer bli galet. På alla sätt.

IMG_4263

Scenen.

IMG_4267

Har ni sett en snyggare ljudtekniker? Nä,inte jag heller!
IMG_4282

”New soul by C”. Fantastiskt bra!

_MG_3141

”Nina and her temptations” 😀 Gaalet bra! (Just denna bild, är tagen av proffset, Cecilia Lundmark,bröllopsfotografen, du vet.)IMG_4355

Sen skulle vi hem. Och vi skulle minsann få plats allihopa. I en bil. Det var ju bara nerför backen…

Å. Älskade vänner. Ni förgyller mitt liv. Tack för att ni finns!

Idag är jag sådär bubbligt glad i magen och fnittret kommer liksom fortfarande  som efterskalv ifrån gårdagen. Mannen och jag sitter i soffan och dricker stora koppen kaffe och myser med den där lurviga grannen.IMG_4360…Maja-hunden alltså 😉

Och om en stund ska vi kicka igång söndagen. Men inte riktigt än. Om en stund.

HA EN FIN SÖNDAG!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4