En avlång tisdag. Ja det är så den känns. Lång i alla fall.

Traskade till skolan..för timmar av övning..bild

Det var soligt och vackert när jag gick min kära skolväg idag. Jag tänkte på en massa saker på vägen.., att om några år, då är det här bara minnen. Att gå till skolan… kanske,är det bara minnen, att bo där vi bor nu. Troligtvis, så kommer vi inte bo kvar såhär långt upp i norrnorr. Undra var vi kommer hamna någonstans? Gambia forever kanske!? Waka waka liksom! Å. Pirrig i magen, ja det kan man ju bli för mindre. Det där livet ger mig svindel! Men jag älskar´t! 😀
IMG_4502

När jag var färdig på skolan gick jag hem och fortsatte. Jag arrrrrrade… en låt, för enbart rytminstrument. Klapp och klang, så att säga. Och då kom jag att tänka på en sak till…. vad himlarns mycket jag lärt mig under dessa år på musikhögskolan. Ibland känns det heelt tvärtom, som att man inte lärt sig ett skvatt och undrar vad i tusan man håller på med. Men ibland, som idag, så känns det bara så bra. Då blir jag glad. När det känns bra.  Tjoho!image

Med ett eftermiddagsmellis i tryggt förvar, i magen alltså, så drog jag och M ut på en löptur. Jag med mina broddar på. Det är ju värsta grejen alltså. Och trots gårdagens tuffa pass i benen, så gick det så galet bra att springa. Jag var perfekt klädd, lager-på-lager. I början frös jag liite,lite.. och det är då man är perfekt klädd. För inom få minuter har man ju värmen där. Så att säga! 😉

IMG_4512

 Lax-middagen, satt som en smäck när vi kom tillbaka! Lax är så gott,nyttigt och väldigt smidigt att tillaga; bara strössla en massa gott över, och sen skjutsa in i ugnen.. tjopp,tjopp, klarrt!

 bild (1)Ja och efter vi svalt sista tuggan så drog vi ut genom dörren. Iväg på en heelt makalöst bra konsert. Med baara, en massa Lisa Nilsson-låtar. Jag var i himlen.

Och nu då? Ja, dagen är inte riktigt slut ännu. Måste få klart en uppgift till imorn bitti.

Sen kommer jag nog vara rätt färdig för kudden tror jag. Det känns så.

HAR DU HAFT EN BRA TISDAG?

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4