Men alltså. Min hjärna funkar inte.

Förmiddagen på skolan var som ett skämt. Stackars vår metodik-lärare. Vi som ska till Gambia var i helt andra tankar än just där. Men hon förstod sa hon. Fin lärare!
Efter att vi, gänget, lyxat till det med gó-lunch på restaurang, den som ligger i samma byggnad som högskolan,men ändå;), så traskade jag hem.

Och här är jag nu.

Jag behöver packa, förbereda eftermiddagens fiollektioner och morgondagens förmiddag på praktiken. Men ingenting blir gjort. Jo, jag har pratat länge,länge, med Storan och det var myspys. Men sen då? Mycket kan M hjälpa mig med, och han försöker alltid, i alla lägen att göra allt vad han kan. Men just fiol-delen…det är nog lite väl mycket begärt av mig.

IMG_4869

En hink kaffe och ett par chokladbitar. Det kanske kan göra susen.

Hoppas det!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4