Det behövs inte så mycket för att jag ska tycka att det blir äventyr. Och det behövs inte så mycket för att jag ska känna mig toknöjd.

20130209-152614.jpg

20130209-152630.jpg
Jag fick möjlighet att träna ett pass på Sats, Hötorget. Fett coolt tyckte jag, typen ifrån norrnorr liksom. Syster var på zumba medan jag dejtade löpbandet och avslutade med en hög plankor. Skönt var det och roligt att träna på ett annat ställe än i vanliga fall. Men, hemma-korpen är såklart bäst 🙂

Nu har vi landat ute på Ekerö hos systeryster, med familj. Mamma och pappa är också här. Så himla mysigt att umgås här i storstan. Det är äldsta syster,Storan, och hennes familj som fattas. Annars hade vi varit precis allihopa!

Nåväl.. Här surras det, på vanligt familjen-taikons-vis, och jag njuter av att vara nära min familj.

Jag hoppas att du har det bra där du är!

Stor kram! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4