Söndagmorgon.

Jag rumlade upp vid sju. Min gamla mobiltelefon, den som jag hade med mig på resan, hade visst fortfarande alarmet på. Trots att den är avstängd och inte har något kort i sig, så ville den ändå väckas. Det är tappert tycker jag! 😉

Men. Lyckades, det gjorde den inte. Jag tog mig en skön sovmorgon och vaknade upp till en söndag med mycket fix och piff på agendan. Grundat har jag gjort med en ljuvlig frukost. Nymalet kaffe bland annat. Löjligt gott!

IMG_4960

Denna äggmacka hade jag gjort mycket för, för ett par veckor sedan! Den var himlarns god.
IMG_4958…och en filtallrik också för den delen.

Men vet du? Jag har ju verkligen huuur mycket bilder och film som helst ifrån resan. Jag tittar på dom lite nu och då. Jag saknar det. Att vara där. Jag skulle vilja spola tillbaka tiden och stanna där. Jag trivdes verkligen. Jag hade allt jag behövde; Någonstans att sova, mat,vännerna och M. Okej, familjen kändes liiite långt bort. Men..några veckor till hade det gått bra. (Sen glömmer man rätt fort; febertoppar på 40 grader,magkatarr ifrån avgrunden och blåsor fulla munnen. Onda nackar och ryggar på grund av liiite hårda sängar. Ja och dom där mindre roliga magarna. Och att vara hungrig. Allt detta är glömt.) Igår möttes vi upp och pladdrade,skrattade,sjöng och tittade på varandra. Ja, tittade på varandra- det kunde vara en aktivitet i Gambia. Snacka om stillsamt liv.

En analys av mitt eget pladder. Jag skulle vilja vara både här och där. Och så, kommer det nog kännas ett tag. Det får vara så. Kanske åker vi dit igen. Någon gång i framtiden? Vem vet.

Näpp. Nu väntar min deg. Brödbak coming up!

HA EN FIN SÖNDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4