Kvällsfika. I ren och skär muffins-anda.
IMG_5253

Jag gjorde muffins efter ett grundrecept. Sedan adderade jag blåbär, kardemumma och hackad vit choklad i smeten. IMG_5262

Rosa och turkosa muffinsformar fick inviga vår nya muffinsplåt. 
IMG_5286

Smakerna blåbär,kardemumma och vit choklad ihop, var himmelskt gott!
IMG_5271Varm choklad, med en klick grädde och kanel i. Jag är helsäker på att chokladen smakar ännu liiite, lite godare om den fått koka i en ljusrosa panna. 😉

IMG_5290

Gott för kropp och själ. Ja, inte om du ska tävla i fitness imorn kanske…jo det funkar nog då också, förresten!  
IMG_5303Finns det något skönare än att få sitta, nyduschad, inlindad i morgonrocken och vara muffinsmätt och varm-choklad-varm i kroppen och veta att när jag går och lägger mig, då är det i en, för dagen, renbäddad säng, och bredvid den jag älskar allra mest på denna jorden….? Nää, knappast. Jag är evigt tacksam.

Hoppas,hoppas,hoppas att DU har haft en bra dag och känner dig laddad för en ny vecka!

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4