Måndagen är snart slut. Men asså shiiit, vad bra den har varit!

Jag kom till slut in i något slags flow med plugget och tycker nu att jag liksom  börjar förstå lite vad det är jag läser om och sådär. Bra början,va? 😉

Detta firades med en träningsdate med M, i vanlig måndagsordning; tuffa intervaller på löpbandet + biceps & core. Det är helt galet vad man kan pressa sig alltså. När jag ser att M ökar fart och lutning, ja då kan ju inte jag vara sämre. Och tvärtom. Och sådär håller vi på… 😉

bild2-e1363635795455

Starka ben och bra skor. Tjoho!

IMG_5336

När vi gick ut genom dörren från gymmet sa jag bara vi ses vid bilen och pös iväg sådär skitäcklig och svettig. Jag har länge spanat på en blus som jag så gärna skulle velat ha. Men jag har liksom gått och sugit på karamellen lite. Men idag var dagen när jag skulle se om den fanns i butik. Mycket riktigt, en. Till mig, konstaterade jag. Färdigfunderat! Dessutom låg där även jeansen i den perfekta färgen, för enbart 199 kr. Hallå, hur bra!? Efter ca 5 minuter, skojjar inte, var jag tillbaka i bilen och M såg ut som en fågelholk, men tyckte att blusen var en självklarhet. Det svider lite i Afrika-hjärtat, men jag kuuunde inte motstå. Men när till och med M tyckte att det var okej att köpa, så var det ändå rätt bra. (Monolog?….)
IMG_5305

När vi kom hem plingade det på dörren. Världens gulligaste T kom med ett litet knippe av hemmagjort hårdbröd som jag med lätthet kan säga var det godaste hårdbrödet jag ätit. Jag norpade direkt recept och ska baka inom kort. Huur gott som helst!

Sen har jag ätit middag, slurpat kaffe med obligatorisk mörk choklad-bit till. Och tagit ett bad. Så nu är jag hur ren som helst och dimmar runt i ruffsig tofs och pyjamasbrallor.
IMG_5321

Det här var min måndag det. Med en början till förståelse och trötta ben och ruskigt snabb shopping och en granne som gör en glad i hjärta och själ och ett varmt bad som gjorde mig ren och längtande till kudden. Det var därför jag tog på mig pyamasbrallorna- för att vara beredd liksom.

Trött är jag. Och tacksam. För en så himla bra måndag.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4