Men ååh, jag blir galen!

– och det är tentan som gör mig galen. Jag läser och läser men det känns som om orden jag läser har missat en liten,liten poäng- nämligen att gå in i mitt huvud och stanna där. Hela eftermiddagen blev en ångestbubbla. Det är helt klart en vidrig känsla när man inte förstår. Jag flydde och stack ut och sprang istället. Och sedan har jag plågat mina axlar och min core. Svettades och blev tokslut, och faktum är att det känns lite lättare att sätta sig med plugget nu igen. Lite middag först bara. Sen är det bara tuta och köra igen. Mysigt. (Obs! Höjden av ironi)

Åh, jag önskar att jag vore lite närmare min yngste systerson,H… han är i en fas där orden bara bubblar ur honom,i en salig oordning. Det blir bara tjosahosan av alltihopa- så himla underhållande! Förresten så skulle alla åtta syskonbarn gärna få vara här just nu. Vilket party vi skulle kunna ha!

bild

Trött i hela kroppen och lite klarare i knoppen.

Middagsdags!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4