Som Du säkert förstår, så har jag inte så stor möjlighet att skriva min dagbok här. I fjällvärlden är man lite off på internetfronten. Jag är lite bortkopplad. Och det är lite skönt faktiskt 🙂

Men i alla fall. Idag har vi haft en dag ute på fjället. Jag och M tog skidorna och kämpade oss uppåt. När vi kom fram till utsatt mål så var min morbror och moster där och varm choklad och varma mackor serverades och avnjöts, sittandes på renskinnet. Helt underbart!!!
Efter några timmar frös vi, så då drog vi ner över, och när vi var hemma igen hade resten av gänget anlänt; mor,far och storasyster. Så lyxigt,jag vet att jag sagt det förut, att vara nära alla <3. Det saknar jag när vi är i norrnorr! Ahapp! Så vi tog en walk och jag låtsades vara mammsens pt. Hihi, det var roligt! Jag erbjöd henne även att vara med på dagens tabata-pass, men det ville hon veeerkligen inte!. Jag förstår inte varför!? 😉 Eller jo kanske. Det var jobbigt, som vanligt.

Nu..har vi ätit M’s galet goda lasagne och det hettar om kinderna och jag känner mig sådär alldeles salig i kroppen. Och som att jag lätt som en plätt skulle kunna somna. Nu. Men det kanske inte är så konstigt. Tack för idag.

20130403-100310.jpg

20130403-100326.jpg

20130403-100339.jpg

20130403-100404.jpg

Jag önskar dig en fortsatt fin långfredag!

kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4