En lördag. Heelt i min smak.

Massa friskluft. Sol. Träning. God lunch. Kaffekopp ute på balkongen. Lugn prommis med håriga grannen. En vila på sängen med en bok framför näsan. (Japp! Jag,trooor jag i alla fall,har börjat tycka om att läsa böcker. Det trodde jag inte!). Djupdykning i garderoberna=mannekängat för mannen, som med ena ögonbrynet höjt och med en finurlig ton har sagt antingen mhmm..! eller  oo wow.. eller Oj, vad rosa.. eller njaa. . Ja typ så har min lördag varit hittills. Och nu lagas det mat i köket för fullt. Rotsaker i ugnen, en god köttbit och fetaost-röra och sallad till. Vad tror du om det? Jag tror…. GOTT! 😀IMG_6055 IMG_6060

Löprundan som jag trodde jag skulle utföra i lugnt lufsar-tempo, helt ensam.. blev istället tillsammans med världens bästa sällskap och upplägget blev – fartlek. Lyktstolparna är bra på mer än lamp-vis vet du,väl! Tokjobbigt men så himla roligt! 😀
IMG_6064

M försöker sparka våren i häcken….

IMG_6068

Jag tittade upp mot lyan och tyckte det såg för himla mysigt ut där inne. Så jag gick in och satte igång med lunchen.. det blev..:

IMG_6082

Bananpannkakor! Med mango,hallon,keso och en nypa kokosflingor. Gott,faktiskt!

Enkelt också: 1 ägg,en klick kvarg (typ kesella) och en mosad banan. Stek i smör! Detta blir till en person…typ två-tre små pannkisar!IMG_6093Ja en lördag helt i min smak. Och nu fortsätter den dessutom!

Vad har du gjort idag? Berätta gärna… jag är en nyfiken typ av mig förstår du! 😉

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4