Kan man annat än älska denna söndag kväll?

Nä. Jag tror inte det.

IMG_6158

Och den här mannen, han gör mig glad precis varje dag. Här har han skottat upp utanför vår balkong, så att vi skulle kunna grilla. För ja, om man säger såhär; hans fru är liiite mer taggad på vår än vad vår bakgård är. Den är rätt jättetäckt av snö. Om man säger så. 😉

Men i alla fall. Till slut kom gästerna och jag och M var taggade till tänderna. Vi hade nämligen bestämt oss för att låtsas att vi hade en grekisk restaurang, ”La Kouzina-wannabe”. Kouzina är en grekisk restaurang i storstan som vi brukar äta på när vi är där.

IMG_6161

Vi bjöd på fördrink. Helt i min smak; apelsinjuice,ekologisk äppelcider,skogshallon,is och färska jordgubbar. Friskt!

IMG_6165

Till förrätt serverades det bruschetta med tomat,basilika och grillad halloumi.

IMG_6171

Till varmrätt: klyftpotatis, helgrillad fläskfilé, satziki, halloumi och sallad.

IMG_6178

IMG_6183

Till efterrätt: Vitchokladmousse med limemarinerade hallon. Det var så gott så oj,oj,oj.

IMG_6195

Nu checkar denna trötta typ ut för den här veckan. Som inte kunnat sluta på ett bättre vis. Goda vänner, god mat och en hel massa grek-musik som gjorde att vi drömde oss bort. Bort ifrån snön, till en liten restaurang i Grekland. Mm… precis så. Och den där pw:n jag skulle ta tidigare i eftermiddag, den utgick. Det blev en löptur istället..och det var jag vid middagen himla glad för… jag orkade äta precis allt och lite till. Mat och träning, två favoriter i mitt liv. Och det är vad denna helg har bestått av. Tacksam är jag.

Så med en känsla i kroppen, så mjuk som vit chokladmousse, tänker jag nu krypa till sängs. Med en ny bok framför näsan. Tills jag somnar och vaknar till en ny vecka. Ny vecka. Coolt!GODNATT! 

KRAM/lillafrun

 

 

 

 

 

 

 

G-VMBJT57ZE4