Och så var det söndag. Igen. Inte klokt vad veckorna bara går och går och går.

Vädret leker fortfarande vår här i lilla staden och jag njuter för fullt när jag traskar mellan tvättstuga och lya för att göra det som vi här hemma tycker är bland det tråkigaste som finns; att tvätta. Men. Det måste ju göras. Måste.

Men vänta, först lite lördag till. Bara lite. Vi hade det så himla mysigt igår med Maja-hunden, hon skulle vara med precis ööööverallt….IMG_6071

”Vadå jobbigt att göra plankan?…. fattar nada” / Maja-hunden.
IMG_6115

”Ibland blir hon arg, min sapiens-granne… då gömmer jag mig bakom den här döljande gardinen…perfekt!” /Maja-hunden.

Ja. En hund är sannnerligen ett mysigt sällskap. Särskilt när mannen sitter med pannan i djupa veck och suckar och skriver på sluttampen av sitt examens-arbete. Han är duktig min M, ambitiös så det förslår. Men…. kaan han inte vara klar snart!? 😉

När grannen blivit hämtad av sin matte och husse så tog jag och M en sväng på cykel. Premiärtur. Vingligt! När vi kom hem åt vi fruktsallad och godgod belgisk choklad. Sedan sa det pang och vi somnade,i en hög, i soffan och vaknade efter ett tag, yrare än två höns. Sedan vinglade vi till sängs och har inatt sovit drygt 10 timmar. Det var inte igår. Men så skönt.
IMG_6122

Så idag har vi söndag för hela slanten. Och jag tvättar och tvättar och funderar på om jag nog ska göra lite vårfint ute på balkongen. Jag misstänker att det kommer komma snö inom kortkort- men vad tusan! Det enda som är, är ju att jag varit vår-lycklig lite i förskott. Och det är ju faktiskt ingen fara på taket alls. Sådetså.

HA EN FIN SÖNDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4