Middagstid hos lilla familjen L. IMG_6227IMG_6222

 

Något jag för några år sedan inte alls tyckte var särskilt roligt eller inte alls var särskilt intresserad av, det var mat och matlagning. Mest berdde det väl på att jag bodde hemma och levde som prinsessan på ärten och fick maten lagad. Troligtvis. Men nu tycker jag i alla fall att det är himla roligt. Särskilt när vi lagar mat tillsammans, jag och mannen eller med vännerna. Och att varje dag få äta det man är sugen på, gör ju det hela ännu bättre. Ja, nä… inte riktig exakt det man är sugen på, såklart. Det skulle ju bli lite väl snordyrt då 😉 Men ja- du fattar!

Ovan ser ni bra proteinkällor som vi använde i dagens middag. Kanske inte ser så gott ut sådär på förpackningen, men…

IMG_6228

…tillsammans med krispig sallad,tomater,gurka och en hög av smulad fetaost, så är kikärtor och kidneybönor supergott!
IMG_6235Matig sallad, stekt halloumi och kycklingfilé och en klick kall creme fresh-sås blev dagens middag. Friskt och fräscht, man blir sådär skönt mätt. 


I övrigt, mer än att jag ätit en massa gott idag 😀 ..så har jag haft väldigt bra övningstimmar, njutit ute i solen och även hunnit med en pw. Förutom den så är det vila som gäller idag. Alltså den där walken, den blev svettigare än förväntat…Du vet det där dilemmat när man är tvungen att välja om man ska gå/springa precis bakom, hack i häl, den där personen framför…elllller om man kanske ska ta sig förbi? Ja, så var det idag. Det måste sett väldigt roligt ut. När jag och en annan tokig brud gick så benen knappt hängde med och gruset fräste bakom oss ;). Haha!

Tack tisdag, för en bra tisdag. Du har skött dig finfint! 😀

HUR HAR DIN VARIT?

( Nu ska jag lägga mig i horisontalläge och läsa. )

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4