Till slut så.

…Kravlade jag mig upp ur sängen och bäddade fort igen den. Jag skrev upp mina to do´s för dagen i en smart ordning. Om jag får tycka till själv.

1. Löpning, styrka för axlar,mage,rygg och den där högen av benböj som börjar växa sig galen. (120 stycken idag. Hur går det för dig??)

2. Sväva på endorfinvågen och öva, öva, öva.

Så blev det. Och det funkade alldeles utmärkt kan jag meddela. Det var faktiskt helt galet… Det spöregnade ju hela morgonen och jag tänkte tanken att strunta i min träningsplanering. Men tror du inte, att när jag klev utanför dörren så var det uppehåll- hela turen. Tackarrrr!  Under löpturen lyssande jag på min spring-lista (spring som i vår, och spring som i spring. Förstår du? ;)) med bland annat denna låt

När jag kom hem så log jag såhär…

image (28)Förstår inte varför… Kanske måste byta spel-lista 😉

Jag har så knasig musik på min spring-lista. Spring-peppande musik som jag aldrig skulle lyssna på hemma. Gillar´t.

image (29)Och sen hamnade jag till sist i övningsrummet. Med tjocksockar på. Viktigt är det att matcha ajjfånen med fiolfodralet och tröjan…

Men i alla fall. Nu är jag hemma igen och om en liten stund ska jag traska ner mot stan tillsammans med vännen C. Vi ska ta en buss söderut. Vi ska åka hem till hennes familj och fira valborg. Har man sin egen familj för långt ifrån för att kunna familjemysa en tisdag, mitt i veckan, jamen då löser man det genom att åka till någon annans familj och familjemysa. Man får ju inte vara dum, ju! 😉

HA NU EN SUPERMEGABRAIG VALBORGSMÄSSOAFTON!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4