Och måndagen heter nu läggdags.

Kvällarna här uppe i norrnorr är heeelt gudomliga nu. Det fullkomligt osar hägg-doft, luften är ljum och ljuset är så vackert så man dånar. Idag valde jag att ta min walk under kvällen istället för på morgonen, bra val. I morse var det lite mulet men ikväll var det magiskt. Jag viiisste nämligen att det skulle bli så….

image (69)

En hägg-kvist i handen att lukta på. Bra grejer! image (70)

Middagen hos E och C var gudomligt god. Tack snälla Ni! <3 Vi åt och bläddrade sedan i tidningar, och hittade huur många goda recept som helst…tror jag i alla fall? 😀 Det ovan låter ju spännande, visst?

Sedan pep jag och C i väg på mötet… förstår du vilken glädje, lycka, lyx… att få jobba på värsta myspys-stället med värsta braiga vännen som kollega? Jag är så tacksam så oooh!

image (71)

På vägen hem igen, när vi traskade genom stan, så spontan-stannade vi vid en uteservering och tog ett glas juice och en chokladbit. Så lagom och så otroligt mysigt.

image (72)

Sen sa vi hejdå och jag fortsatte hemåt igen. Med ett mål- att plocka med mig hägg hem! Och det gick ju som hejsan!

IMG_7815

När jag kom hem satte jag en deg…. dock fattades det ett par morötter. Men rara grannen och vännen räddade mig. Snabb direkt-till-hemmet-leverans, på ett par minuter, och vips kunde min deg bli klar. Som tack för räddningen bjöd jag på fika. Så mysigt med sällis! Spontant och på det vis jag gillar det allra mest. IMG_7827

Det doftar nu himmelskt i hela lyan och jag kommer somna som en prinsessa. Vilken måndag!

TACK FÖR IDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4