God morgon måndag!

Idag är den där dagen som jag surrade om för en vecka sedan. Den där dagen när jag inte fattar någonting och inte riktigt har hängt med i svängarna- allt är över. Jag har dessutom bestämt mig för att ge kroppen en skön mellanvecka i träningen, vilket betyder enbart en massa powerwalks och lätt styrka- inga högintensiva pass, likt gårdagens (som gör att mina ben idag är som två vingliga stolpar utan styrsel). Jag har inga skoluppgifter, inga träningspass, inga tider att passa, inga stycken att tok-öva, inga elev-lektioner att förbereda- vad ska jag göra!?!? (paniiik). Skämt och sido. Det är ju bara hur skönt som helst. Jag tassar mellan baltan och insida, och bara njuter av hur vackert det är och hur gott det luktar och hur ledig jag är.

Sen har vi en man i familjen som tar sin kandidat-examen inom ett par dagar… så lillafrun har det hon gör ändå. 😉 Här närmast ska jag bestämma mig för vilken tårta jag ska göra. Jobbigt, va? Och dricka kaffe ska jag också göra!

Åh, jag älskar att fixa för kalas! Bröllopsfesten för snart ett år sedan, med 104 gäster, har gjort att jag tycker alla kalas/fester vi har här hemma går lätt som en plätt, vi är ju bara ”några stycken” liksom – även om vi är hela kompisgänget. 😉

IMG_8270

Steghyllan blev så himla fin. Tack, M!IMG_8271Att äta en frukost tillsammans, en måndagmorgon, det är ingen självklarhet. Ooh, som jag njöt i morse!

Några rader måndagstankar ifrån mig.

 HA EN BRA MÅNDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4