En dag i taikons liv.

… träning ute på gräsmattan. Ett tabata-pass där resultatet blev som undertecknad önskat…

IMG_1078

IMG_1079löl

Hihi ;D IMG_1108

En tillpiffning senare, för en sväng till Piteå Havsbad.
IMG_1116

Mina tre systerdöttrar. Vackra som få <3

IMG_1135

Små-killarna var helt galna och vi var tvungna att skriva nummer och namn på armarna på dom, ifall, ifall, man skulle råka vara ouppmärksam under en sekund.
IMG_1173

…för på en sekund, hann dom ifrån det ena stället, till det andra. IMG_1194

”Hej, hej!!!”IMG_1250

Helt matta efter timmarna av springande efter småttingarna, så traskade vi ner till stranden. Men regnet kom och vi kände hellre för en bastu, än för ett havsbad.

Så, vad gjorde vi då?

mys

Jo… vi abonnerade ett helt place. Bastu, rutschkanor och en stor och varm pool. Det var liksom lagom för oss. Haha! Som ett skämt ju! Men, det var galet lyxigt och vi hade grymma timmar där, på Norrstrand! Och solen, ja den bara gassade! 😀emmelis

Sen drog vi hem, alldeles efter-bastu-bad-trötta, och gjorde god middag som vi dukade upp ute på gräsmattan. Tjocktröjan på och att sitta nära-nära. Det var ett måste! Mysigt men lite hurvigt 😉 Efterrätten idag blev vaniljbullar och skurna pepparkakor. Jag fick mycket väl godkänt. Det kändes ju himla bra!

IMG_1273

IMG_1277Och det blev kväll, men pojkarna ville ändå inte gå in. M hjälpte dom på traven med att sätta upp piltavlan som är nyshoppad. Men nu, nu är det nattnatt och jag är så trött så att ögonen går i kors. En natts sömn, det kommer sitta så himla fint hos mig nu…

Härlig lördag! Med galet träningspass, havs-bads-besök, låtsas-ägande av ett helt bad och ytterligare en godgod middag. Tack, för allt, min älskade taikons-familj.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4