Åh, nu är det bara 3 dagar kvar.

Tre, tre, tre. Ett, två, tre och på den tredje dagen åker vi. Söderut.  Mot veckor av semester. Först ett stopp hemmahemma för att träffa alla och sen åker vi till vår paradis-Ö i en vecka och sedan hemhem igen. Så ljuvligt att jag tror jag smäller av, av bara tanken! På ön kommer det bli en massa Jag-och-M-tid, sand mellan tårna, glass, mysiga löpturer i skogen,  oceaner av tid till att bara vara och göra precis det man känner för, för stunden. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar.

Nu, känner jag mig fransig i kanten. Precis som jag alltid gör innan jag ska få ledigt, fastän det faktiskt är ännu lite värre. Men jag biter ihop, jobbar tre dagar till. Ger kroppen vila, redan nu, med några dagar utan träning. Det behövs! Pw:s och cykelturerna, dom består… men det där kräk-jobbiga, högintensiva, toksvettiga… det får vila några dagar.

IMG_1720

Sommarfötter i gräset. 

Jag känner mig liten på jorden och längtar efter mamma. Kan man få göra det trots att man är 22 år? Ja.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4