Ja, nu är vi hemmahemma.

Men, bara för en liten stund. Vi mellanlandar, helt enkelt. Resan gick jättebra igår, jag sov mest 😉 Vips var vi framme hos mina älskade och det jag längtat efter hela veckan; Årets kräftskiva med heeela la familia. 18 godingar runt bordet, häftigt!

Vi åt magiskt goda pajer, en med västerbottensost i, så god att jag höll på att smälla av och sallad, bröd och ostar… för att bli sådär lagom mätt innan vi högg in på dom röda typerna. Och sen satt vi där, och åt och åt och åt och sjöng i stämmor och skrattade så högt att vi, nästan, var på väg att hejda oss. Men bara nästan. Och kvällen blev kväll och det skymde, precis som det ska göra under sommarens kräftskiva. Vi avslutade med att äta mors hallonpaj och Storans jordgubbar, tillsammans med god vaniljglass. Mmm…

IMG_1739

IMG_1743

IMG_1747

IMG_1768

IMG_1772

IMG_1781

IMG_1798

IMG_1783

IMG_1785

IMG_1788

IMG_1790

IMG_1816

Denna kväll sparar jag i hjärtat.

Idag är det söndag. Och inte vilken söndag som helst! Det är stekhett och vi har den skönaste semesterkänslan i kroppen. Strax hoppar vi in i bilen, söderut, mot båten som ska ta oss till paradis- ön. Vi har laddat upp med en megagod frukost tillsammans med min älskade storm, och jag och M har även hunnit ta en pw. Galet varmt men nu är vi redo att sitta stilla i 50 mil!

Vilken mellanlandning alltså! Jag gillar´n!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4