Idag är det en halvledig torsdag.

bild 1

Jag älskar att få vakna upp till strålande sol och blå himmel, det fick jag idag. God gröt-frukost och efter den, en lång och toksnabb pw med älskade grannarna. Min och mannens kroppar är som två 90-åringars idag. Helt galet vilken träningsvärk, jag känner mig nästan sjuk. Nu har jag precis vaknat upp efter en nap under täcket och sedan slurpat i mig en smoothie med maassa jordgubbar i, helt ljuvligt. Gör en sån du med, energiboost.se! Bra uppladdning inför dagens jobbpass. Nu är det bara några få dagar kvar av jobb för mig… betyder det då att sommaren verkligen, verkligen håller på att ta slut? Ja, jag tror det.


bild 2

Maja-hunden, hon är taggad alla årstider om. Och jag håller med henne, alla tider på året har sin charm.

MÅ SÅ GOTT IDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4