En fredag!

Jag och mannen drog i förmiddags till Luleå för att uträtta några ärenden, bland annat köpa en tvättmaskin (tjohooo, jag är lycklig), fira fredag genom en supergod lunch bara han och jag och sedan råkade jag köpa ett par skor också. Ett par till. Attans bananer, den där shopaholic-nerven….

Och ikväll då jobbar min älskade och jag har gjort allt i min makt för att ha en så bra kväll ändå; städat lyan fredagsfin, den doftar citron, är knäskurad, vädrad och fullkomligt skiner! Mitt i städningen tog jag mig tiden att bara sitta ute på trappen och njuta av stunden, den nyutslagna rosenknoppen och värmen ifrån kvällssolen. Sen fastnade framför våra förlovningsfoton, så söta. 3 år sedan nu, inte klokt!

Och sen har jag tränat ett pass ute på gräsmattan, bara jag och myggen. Fokus på baksida lår, rumpa, axlar, rygg och mage. Viktiga muskler! En välbehövlig dusch och nu har jag mixat någon typ av smoothie-glass (massor av skogshallon, därav glasskänslan!) som jag tänkte strutta upp med till grannarna och mig. Älskar att ha vännerna så nära.

Den här fredagskänslan alltså, den är det inte mycket som slår. IMG_2934

IMG_2918

IMG_2919

IMG_2927

IMG_2933

IMG_2935


En må-bra-fredag. Jag ääälskar´n!

HOPPAS ATT DU MÅR BRA IDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4