Nu mår jag som en prinsessa.

Så tacksam.

Igårkväll mådde jag inte alls bra. Magen var helt plötsligt som ett argt bi och jag kröp runt på alla fyra för att jag hade så ont. Och så blev jag såklart orolig för bäbis. Men jag kände att det inte var i bäbis-magen jag hade ont. Utan i min. Den där magkatarrmagen jag levt med sedan jag var liten. Den som strejkar om jag ätit för många tvärsura satsumas, eller oroat mig för saker, eller om jag glömt bort att andas djupa andetag, eller tuffat på för mycket och för fort. Igår var det helt enkelt en blandning av allt.

IMG_4843

Men tack och lov så släppte värken innan jag skulle sova och i morse när jag vaknade så mådde jag bra igen. Och dessutom låg det där vita pudret på backen och det, liksom gjorde mig till en filbunke. I magen och hela mig. Det är säkert. Jag har njutit så av hela dagen.

 

IMG_4900

Dagen har varit en vanlig torsdag, med projektande, övning, lektionsplanerande… Och på eftermiddagen åkte jag och mannen till simhallen tillsammans. 50 längder, 1250 meter, en stund i en lagom varm bastu och en skön dusch senare, så mådde vi båda som pärlor. Att simma. Vilken grej. Jag hade glömt hur skönt jag tycker att det är.

 

IMG_4871
IMG_4870

 

Och nu, nu myser runt i  en nystädad lya, som doftar himmelskt gott av skurmedel och alla doftljus. I magen ligger en himlagod skaldjurssoppa som M lagade till middag. Och det jag funderar på allra mest just nu, det är hur tidigt jag kan gå och lägga mig, i den alldeles nyss renbäddade sängen, och somna för kvällen… utan att det är 4-årsvarning på mig…..

Men ja. Just nu mår jag som en prinsessa. Och jag är tacksam.

GOD KVÄLL!  Fina Ni.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4