Häftig måndag, liksom!

Redovisningen i morse, som gick ut på att presentera sina projektplaner och få dom godkända, gick finemang. Denna del höll jag ju på med alldeles i början av terminen och är nu mycket längre fram än så, eftersom jag dundrar på i preggofart, för att slippa studieuppehåll. Seminarier och redovisningar hänger jag ju med på i det vanliga tempot, bara det att jag i mitt projekt har kommit mycket längre än till en projektplan. Som du vet så är jag ju ute och testar detta projekt i verkligheten, redan nu, vilket resten av klassen kommer göra i vår. Det är fler kurser som pressas i tempo för mig, men just denna kurs är stor och jag är så otrolig glad över att kära vännen C vill göra det här projektet med mig. Snacka om en vän med hjärtat på rätta stället. <3 Hon hänger på i mitt tempo, i just denna kurs, och vi kan klappa oss på axeln nu och konstatera att vi är helt klara med denna termin och redan en bra bit inne på vårterminen. Wow, det är coolt med planer som går i kloss! Nu är vi inte riiktigt i mål och jag vill inte ropa hej ännu, men i och med dagens redovisning är vi godkända på allt som ska göras för hösten.

Shiiit vad snurrigt det här måste vara att läsa. Men skit samma. Vi har lagt ner otaliga timmar på att planera ett projekt, nu utför vi det och det verkar fungera och det är så häftigt! 😀

Annars då?

Jag fick några tomma timmar på eftermiddagen, så jag cyklade hem och körde ett helt galet svettigt tabata-pass. Jag tänkte på en sak idag… när jag skrev det HÄR inlägget, så skrev jag inte vad jag tänker på nu ,varje gång när jag tränar. Jag kan nu lägga till en sak. Jag tränar för att bli en stark mamma, hur coolt är inte det?

IMG_5312

En utav övningarna idag var sidoplanka med rotation, (googla om du inte vet hur övningen ser ut!). Jag pepprar denna övning genom att hålla i en 1,5-kilosvikt. Kanooon! 😉 

Efter träningspasset återvände jag, tok-eftersvettig, till skolan och har precis nu, landat innanför dörren. Pianoundervisning var dagens sista to-do. Nu väntar gourmetmiddag i form av makaroner och korv. Och ärter-majs-paprika. En maträtt vi inte äter så ofta, men som ibland är så himla god. När jag var liten hade jag en period när jag vägrade all mat och bara ville ha kolv o lackeloner.  

TJINGELING!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4