Och så var det måndagkväll.

Jag har haft en så bra dag idag, förutom att den där älskade handen i min, åkte en massa mil norrut i morse. Musikfröken-rollen börjar kännas mer och mer naturlig och idag är jag inte alls lika trött efter praktikdagen, som jag var förra veckan denna tid. Idag har jag undervisat både klass och piano- high five med mig själv!. Sedan jag kom hem har jag hunnit gå en pw och träna ett tabata-pass. Och lagat middag tillsammans med syskonbarnen, tänt huset fullt med ljus och nu sitter jag här, och skriver ner orden som befinner sig i mitt huvud, precis nu.

Det här är en måndag, med en massa goda ingredienser.

IMG_5836

Efter en mellan-vecka, en sån där jag tvingar in i mitt tränings-schema med jämna mellanrum, då jag bara får gå en massa pw:s. Efter en sån, som jag hade förra veckan, så var jag som en häst som hade hållits för länge, från att springa. När tabata-timerns slogs igång, alltså. Jag kände mig pigg och stark och njöt mitt i det jobbiga. 6 tabataintervaller senare, badade jag i edorfiner.

IMG_5842

Kroppen är helt galet häftig! Magen bara växer och växer. Och jag är så glad att Liten vill träna med mig fortfarande. Undra hur länge det kommer funka? Jag menar… dels kan jag få en massa ont, i fogar och så (hade småkänning av detta förra veckan… var det för att jag rörde på mig mindre, tro?)) och sen så blir jag faktiskt tyngre och tyngre. Det är inte så många kilon att tala om nu. Men fler kommer det att bli och i och med det så tänker jag att det automatiskt kommer att bli jobbigare och jobbigare. Men känner jag mig själv rätt, så kommer jag inte banga på grund av extrakilona som kommer göra träningen tyngre, däremot om jag känner att det inte är bra för mig och den sprattlande.

Nåväl.

Det är måndagkväll och jag ska hoppa i en välbehövlig dusch. Och sedan läsa saga och natta dom två minsta här i la familia. Älskar den där vardagsstunden som jag så sällan, sällan får med småttingarna, då vi normalt är så långt ifrån varandra. Jag passar på och njuter för fullt nu under dessa veckor. Och nu är det redan vecka två av tre. Inte klokt!

IMG_5859

MÅ SÅ GOTT!

– och vad himla roligt det är när ni kommenterar här och där. Och gillar ”lillafrunsdagbok” och inläggen på fejjan. Jag är så tacksam för er, alla läsare, det här är för himla roligt alltså! 😀

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4