Antingen väljer man att se en lucka i schemat som en vilopaus.

Eller också inte.

Efter att jag och kompanjonen C varit iväg och musikat med ett gäng pigga ungar, så återvände vi till skolan för att projekts vidare. Klar med det, traskade jag hemåt. Mannen är hemma idag och var precis på väg att köra ett tabata-pass när jag kom innanför dörren. Klart jag hakade på, fastän tanken var att ta det ikväll efter denna dag är över. Men nog föredrar jag att träna när det är ljust och solen skiner in genom fönsterna. Så, istället för en långlunch, blev det ett träninspass och en lagomlång lunch.

Nu väntar barnmorskebesök, ytterligare ett återvändande till skolan för en lektion och sedan ner på stan igen för första träffen på ”föräldrautbildningen”. Wow, vilken dag!

Tack Storan för att du pepprat på mitt tempo ännu lite till. Hihi! 😉 Och tack för att jag kände mig så trygg i lärarrollen i morse. <3

Men jag lovar. Ikväll ska jag vila och pilla naveln.

IMG_6291 Jag kände mig stark idag. Häftigt! 6 tabata-block, med så lite vila som möjligt. 24 minuter aktiv tid. Tidseffektivt och grym träning. Älskar att träna tillsammans med M. Det har jag längtat efter! Det är bland det mest romantiska jag vet. Tycker du att jag är knäpp? Inte då!

TJINGELING!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4