Yeah!

Sista kaosiga måndagen innan jul- check!

Så ofantligt skönt att jag börjar kunna ana jullovet,  där framme någonstans. I en framtid, inte så långt bort. Det är december, vilket innebär att saker bockas av, en efter en,  hela tiden. Min plan är att fortsätta proppa i mig stora lass av juldoftande clementiner och apelsiner, tända en massa ljus, äta bra mat, slumra så mycket sömn jag bara orkar och träna – för att tuffa tåget i mål.

IMG_6630

Min dag har varit väldigt innehållsrik. I eftermiddags var vi alltså på ytterligare en föräldraträff. Idag pratade vi om amning. M satt där, helt oberörd av alla bröst och bröstvårtor som dök upp, härsan och tvärsan, på storbildsskärmen mitt framför näsan på oss.  Allt blev så galet stort på en projektorduk och jag var liksom i fel sinnesstämning så jag ville mest skratta åt allting. Ännu roligare blev det då att se hur seriös M var och stirrade blint. 

Eller vaaa, varför stirrade han så, egentligen? (haha) 

IMG_6634

En bamseportion av köttfärssås och spagetti och en stunds soffhäng, blev uppladdning inför veckans första träningspass. Tabata, vad vore livet utan tabata? Fast okej, det var smått vidrigt. Att till exempel göra dips, när man redan har träningsvärk i axelpartiet, är inte skönt. Så är det bara.

En varm dusch som belöning och sedan har Liten fått extraextra kärlek ,i form av en fin olja, smord på magen. Den kommer härifrån, luktar hur gott som helst och är så himla skön. En lyxprodukt jag och Liten, tackar min storasyster M för. <3

Nu väntar kvällsfika och sedan den där sömnen jag bara ääälskar!

GODNATT!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4