IMG_6896

Idag är det måndag och snön faller ifrån himlen.

Denna måndag betyder början på sista-rycket-innan-jullov-veckan. Allra mysigaste tiden, det är precis innan jul tycker jag. Nu, alltså. Sen säger det ju bara poff och julen är över. Så nu gäller det att njuta. Jag är glad att min almanacka är lagom luftig den här veckan, då kan jag liksom hinna bromsa mig till något slags ta-det-lite-piano-tempo innan lovet. Jamen… jag är en sån som brukar behöva några dagar att banka in i huvudet att nu är det helt ok att ta det lugnt, du behöver inte göra tusen saker hela tiden. Nu har jag min chans.

Jag började dagen med att kravla mig upp ur sängen med täcket virat runt mig, för att se på dagens julkalenderavsnitt och äta frukost. Sen tog jag och M en frisk morgon-pw som uppvärmning inför veckans första träningspass. Vi har kommit in i  ett stim där vi tränar tidigt på morgnarna. Dels för att jag är så mycket piggare på morgonen än senare på kvällen och dessutom så älskar vi att träna tillsammans och då får man pussla lite. Helt klart värt det! Vi tränar dock aldrig oätna, det är smått värdelöst tycker jag. Det blir ju inte roligt då, och jag vill att träningen ska kännas rolig. Idag brast jag ut, mitt i en tabataintervall: Jag älskar att träna!! 😀 

bild

Det var typ 15 minusgrader när vi gick i morse. M frös om händerna. Jag gick bar om händerna och höll i hans händer utanpå hans handskar. Japp, jag värmde igenom dom. Galet va? Det är inget skämt, jag kan typ steka ägg i mina händer när jag får dessa värmeslag. Tack och lov gäller det bara händerna, fötterna ibland, men inte övriga kroppen.

Ett varmt bad har jag också unnat mig nu på förmiddagen. Jag är alltså helt redo att pricka av dagens lilla att göra-lista inom skolan. Med ett litet dåligt samvete i kanten?  Ja, men… får man ha det så här bra?  Det är december, snart jul och min späckade höstplan har lyckats (ja, den känna ju inte som att den kan krascha innan fredag). Jag mår hur bra som helst och känner mig lycklig och otroligt tacksam för livet. Tacksam över min älskade M, världens bästa familj och alla fina vänner. Får man ha det såhär bra, utan att ha dåligt samvete? Ja. Vi bestämmer så. Punkt slut. 

DU!

Ta hand om Dig idag. Gör den här måndagen till vad du vill att den ska bli!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4