Hej i stugorna!

– hoppas ni har det bra under julen. <3

Jag och M fortsätter att ränna runt bland familj och släkt. Igårkväll var vi hos min morbror och moster. Det var lika mysigt och gott som vanligt och det hela slutade i vanlig ordning med ett svängigt jam. Felan, guran, orgeln, proppfulla sångpärmen och allas röster var inblandade. Älskart! Och idag fyller morbror Stig år. GRATTIS!!! <3 (det där tecknet är ett hjärta, fastän nertippat liksom. För allas om inte vet det…. tyyyp födelsedagsbarnet.)

Och idag är det en ny dag. Annandagen. Jag nöjer mig med att säga så, har faktiskt knappt någon aning om vilken veckodag det är. Onsdag va? Nä tusan, det är torsdag. Jaja, nästan rätt. Vi har i alla fall haft en bra sådan.

Jag och mannen ställde väckaren i morse för att inte sova allt för länge (märkligt hur två morgonpigga, under julen lyckas  förvandlas till två morgonsovare) och äta frukost tillsammans med min familj. Jag älskar mammas frukostar, dom är bättre än på hotell. Perfekta att träna på. Vilket jag och M gjorde. Ett pass med kondition (på cykel), varvat med övningar för axlar, mage och rygg. Liten är inte längre still under träningspassen och jag småskrattar lite när jag sitter där på cykeln och trampar och stora magen åker åt höger och vänster.

Efter vi tränat klart, åkte vi i ilfart (jag fattttar inte, varför det alltid blir bråttom!?) till M´s kusiner. Där fick vi världens braklunch och jag åt så magen höll på att spricka. Hur gott och mysigt som helst var det. Och nu har vi precis kommit hem ifrån M´s farfar. Japp, det är ingen hejd på vårt julrännande!

Jag är uppblåst som en ballong och det enda jag vill ha nu är frisk luft. Igår var det en hel innedag. Idag har vi visserligen tränat men inte utomhus. Jag vill ut. Så jag och M ska ut och kvällsgå. Han är fantastisk. Den där M.

Oj och förlåt. Jag var visst skrivsugen. Då kan det bli såhär långt. En sak till bara:

bild-3

…. Jag och min morbror, vi delar inte riktigt samma filosofi om träning. haha 😉

Nä. Nu ska jag ut i mörkret. Hålla mannen i mitt liv i handen och bara gå och gå. Underbart.

HOPPAS ATT DU MÅR BRA!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4