Åh vilken skön känsla jag har i kroppen nu.

Nöjd, liksom..

Dagarna med Liten kan se så olika ut. Ibland gör vi knappt någonting, bara är och myser. Och ibland kan det vara på ett helt annat vis; massa mys men också en massa som blir gjort. Jag gillar båda typerna av dagar. Idag har det varit version två. Helt oväntat, faktiskt. Hade inga direkta planer i morse när jag vaknade. Men här har det grejats för fullt.

Det är renbäddat och vädrat, hur skönt som helst. Och mannen har hjälpt mig med en grej, att spela in några komp till gulliga barnsånger, som ska in på en skiva (svinkul ju! har aldrig tidigare gjort något dylikt.) Och vi har varit ute på långpromenad och fått kinderna rödsosiga, dom hettar till och med. Och när Liten sov så passade jag och mannen på att träna. Överkroppspasset gjorde att jag hade svårt att skura golven sedan, armarna ville liksom inte. Ja precis, det är nystädat också. Det vi inte la krut på idag var att stå och laga middag… vi rotade i frysen och hittade god broccolisoppa i en matlåda. Men med ett kokt ägg och en bit ädelost blev ju det värsta partymiddagen. Och nu, kanske det bästa av allt; är jag nyduschad och vi väntar på gullvänner som ska komma och torsdagsmysa med oss.

IMG_3668på IMG_3680lop IMG_3710olLiten har myst i soffan, morrat åt lejonet i sitt gym, ätit och sovit.

Härlig torsdag, alltså. Och massor är gjort och helgen kan börja redan nu. Tjoho!

MÅ SÅ GOTT!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4