Nu är det kväll.

Jag ska äta kvällsmacka och sörpla mangosmoothie, innan jag kryper ner i sängen bredvid den snusande Minimannen och M.

Det har varit en bra dag idag.

Innehållsrik. En utav dagens bästa stunder var när jag och C satt och skrev på PM till vår C-uppsats, och så ser jag hur den där royce rolls-vagnen kommer rullande, med en sittande världsgullig bäbis i och en ryyysligt snygg pappa som chaufför. Han såg världsvan ut, lilla S, där i stora skolan, bland en massa stora människor med instrument och tjocka böcker under armarna. Det är fantastiskt att ha så nära till högskolan, särskilt i det läget vi är i nu.

I ett svisch var jag sedan hemma med min räser igen. Småtröga, döjobbiga, men ändå lyckade timmar tillsammans med kompanjonen, kunde checkas av. Hoppade ur jeansen och i mysbrallan, lagade middag till älskad man och sedan har kvällen ägnats till familjemys; Liten har snackat daadaddaadaaa, hans nya grej, och vi har lyssnat och svarat, så gott vi kunnat. Kvällsbad för S och sedan nattning, utav båda föräldrarna. Lyxigt. Om vi någon gång kommer få fler barn, så kommer vi kanske inte ha tiden att natta varje barn, båda två. Men det är så mysigt, så vi njuter järnet nu.

När S somnat, bestämde jag och M oss för att köra ett träningspass. Jaa… det sket ju sig med den där viloveckan jag mumlade lite om igår. Och jädrans alltså, svetten lackade och vi höll på att driva varandra till jaintevetjag. Jobbigt var det i alla fall. Men roligt, hela vägen. Härligt!

Så nu sitter jag här. Nyduschad och inlindad i mjuka morgonrocken. Och konstaterar att det varit en bra dag, att jag är trött, i både kropp och knopp. Att det blir väldigt skönt att sova om en stund. Och så ler jag för mig själv, när jag tänker på smsbombandet jag fick under tiden vi försökte skriva PM idag… sms som gjorde mig glad och pirrig i magen. Kär och tacksam och längtande efter han jag älskar.

bild

… han som plockat fram min cykel ur förrådet, pumpat däcken utan att jag bett honom om det. Han, som bara gör utan att man behöver be honom om det. Bara finns där, hela tiden och närsomhelst.

En tisdag. Med många bollar i luften och ett gäng sms, bombade med vardagskärlek. Vårdande av gräsmattan, du vet. Det behövs. Alltid!

Helt underbart.

Godnatt!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4