Åh. 

Vilken helg, alltså. 

Bakom kulliserna har här hänt massssor. I torsdagskväll anlände en utav M´s närmaste hjärtevänner. Det gicks igenom storslagna planer och pirrades i magarna inför fredagen. Fredagen kom och jag och Liten var på helspänn här hemma… men grabbarna?

29052015-IMG_5290

Dom drog iväg. För hämtning vid flyget av fler killkompisar och sedan vidare för total blåsning och kidnappning av världens bästa E. Där följde en fredag av en Svensexa, med allt vad det innebär. Dagen verkade ha varit strålande lyckad och killarna var så nöjda. Den blivande mannen helt lyrisk. Något trötta verkade dom också…

30052015-IMG_5317

Det blev lördagmorgon. Jag hade sovit några ynka timmar då jag av flera anledningar hade svårt att sova; möhippepirrig och så undrade jag lite när killarna skulle komma hem egentligen. För jo.. killarna, ja. Hela vardagsrumsgolvet har i helgen varit fullt av snarkande män utspridda på dynor här och där. Helt fantastiska män. M har så fina vänner att jag blir alldeles varm i hjärtat. S tycker detsamma.

Sen lördag, ja.

Solen sken och jag mötte upp hipporna.

30052015-IMG_5344För nu var det minsann dags för den där mön att kidnappas. Finaste C. <3

Vi hade en fullspäckad dag. Rolig, känslosam, trevlig och gapskrattig. På mitten svettig, då vi bjöds på en fantastisk dansklass av en av tjejerna som är en så vansinnigt duktig instruktör. Jag gladdes åt att få vara på den träningsanläggning som jag under ett tag här i Norrnorr instruktörade på.

30052015-IMG_5389

Klev upp på podiet och tyckte att det kändes så fint att säga hejdå, även där. Sen var kvällen heeelt fantastiskt god och så rolig att jag inte senast minns närjag skrattade så mycket. Håhå, så härrrligt!

30052015-IMG_5391

Jag bar nya silkiga byxor och ballerinor från Åhléns och ny blus från Kappahl. Värstans, alltså!

Och idag vaknade vi till söndag.

Och just det! Morsdag!

Lite så var det. Regnet smattrade mot rutan och vi alla (lilla familjen plus dom där fina extramännen i vardagsrummet) var lite småtrötta efter helgen. Helt perfekt väder en sån morgon. I alla fall. Jag går in i köket och ser där ett fång vackra rosor. Säger åh, rosor! lite undrandevarpå mannen ju kommer på sig själv och sina planer… Just det! Här älskling! Från Sixten. Rosorna är till dig. Och dessutom hade S fått hjälp av pappan att fixa en prenumeration på en utav mina favorittidningar; Drömhem och Trädgård.

Dom är finast i världen dom där två. Finast i världen.

31052015-IMG_5398

Sen har söndagen spenderats med vänner, frukost och lunch i hjärtefint sällskap. Sen skjutsade M och tigern till flyget och jag passade på att ge mig ut i spåret. Sprang på grisan och njöt så. Först småregnade det, men innan jag sprungit färdigt så sken solen och gör så fortfarande. Ljuuuvligt! Jag har tvättat och städat efter helgen och nu ska vi strax iväg på rabarberjakt hos någon snäll tant här runt knuten. Jag tänkte koka rabarber- och hallonkräm och bjuda vännerna på. Vispad grädde till och ni har en utav mina favoritefterrätter! Vi vänner hänger konstant just nu och det är så mysigt att det inte är klokt! Spontanhäng härs och tvärs. Älskart!

31052015-IMG_5406

 Mina morsdagsrosor står i gräddkannan och är så vackra. Några vaser är halvsvårt att få tag på i denna flytthärva. Men det gör inget, det där går ju bra, det med. Jag är så otroligt tacksam över att få vara mamma till min älskade S.

31052015-IMG_5401

Gulligaste, mysigaste ungen på jorden. Att mysa på vardagsrumsgolvet på stora dynorna, är just nu en hit!

31052015-IMG_5407

Och den där rosen. Den är till min lilla mamma. Världens finaste mamma. Jag älskar Dig! 

Vilken helg, alltså. Jag är varm i hjärtat.

Hoppas ni haft en härlig helg, ni med!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4