17062015-IMG_6254Så var det kväll och jag sitter här med slipdamm upp över öronen och sörplar eftermatenkaffe.

I förmiddags drog vi iväg till En Riktig Bygghandel och shoppade loss lite. Bland annat saker som var till väldigt bra pris just i dagarna, men som vi kanske inte kommer att använda just nu, pronto men som vi vet att vi kommer använda om ett tag. Dumt vore det då att missa erbjudande om ett väldigt bra pris, på exempelvis pärlspont. Så nu har vi en herrans massa pärlspont här hemma. Så inhandlades också grovbetong som ska användas till plintgjutning för den nya entrén som ska byggas någon gång i en ganska snar framtid. Jag och Liten var helt slut efter att ha varit där och sprungit på stora bygghandeln, fram och tillbaka, fram och tillbaka, medan pappan lastade släpet. Så vi somnade på vägen hem, jag och S. Så vansinnigt skönt!

17062015-IMG_6252

När vi kom hem doftade det rent himmelskt när vi öppnade bildörrarna och klev ut på gården. Syrenen står i fullblom. Syrenträdet, rättare sagt. Och jag kan inte få nog av den doften.

17062015-IMG_6255

Och nu är den där gamla kökssoffan färdigskrapad och dagens möbelfixbeting är gjort för idag. Strax ska jag ge mig ut på en löptur med efterföljande styrkepass här hemma på gräsmattan. Det ser jag fram emot. Mannen ger sig ut efter mina pass är färdiga.

17062015-IMG_625717062015-IMG_6265

I hallen har steghyllan fått ta plats och däri står en bukett syrener och säger välkommen tillsammans men välkommen-skylten.

17062015-IMG_6258

Ha en god onsdagkväll vad än ni hittar på!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4