04082015-IMG_9820

Ser ni vad som skymtar där?

04082015-IMG_9805

Den finaste, finaste tvättställningen jag någonsin sett. Snickrad av mannen, målad av frun. Ditmonsterad och linfixad av mannen och till sist gladeligen premiäranvänd av frun. M alltså. Bäst på jord.

04082015-IMG_9826 04082015-IMG_9827

04082015-IMG_9819

Jag älskar att hänga tvätt ute och nu är det ännu mer en fröjd med denna vackra. Idag var det premiär!

Tisdag! 

Kära nån, vilken dag.

Otroligt somrig, solig och varm. Vi har njutit till fullo! Sen har det även varit kanske en utav dom mest fixiga dagarna någonsin och vi är långt ifrån klara med allt vi har på att-göra-listan.  Jag pausar en stund nu, när Liten har somnat och jag måste hitta superkrafterna igen. Det känns som att jag och mannen (och Minimannen förstås, på sitt vis! <3) gått ann precis hela dagen. Eller nu ljög jag. Vi hade en jättelugn morgon, jag och Liten klädde sedan på oss hurtkläder och var ute på långpromenad. Vi gick genom byn och över ån och till Mäjadalen, till kusinerna. Hade mysig stund, fick med oss blommor att sätta i vaser. Och sen, efter att vi gått hem till Gården så fort vi bara kunde, det var då det blev bråttom-bråttom.

Lilla Familjen enades om att imorn, onsdag, är dagen vi drar på ett sista Sommaräventyr! Sådetså. 

Så det har tvättats och hängts tvätt i massor, packats, vattnats. När Liten sov färdigställde M den där tvättställningen, jag putsade fönster i sovrummet och packade åt oss alla tre och sen hjälptes vi åt att bära tillbaka alla möbler till det färdiga vacker-rummet jag nu är alldeles kär i. Sen städas det nu, i hela huset och alla får sova i renbäddade sängar i natt, för den grejen är också gjord idag. Nu är mannen och byter olja på bilen och checkar så att Pärlan är redo för Sommaräventyr, den också…

Så har vi också gjort ytterligare en sak ikväll;

04082015-IMG_9815

Rosorna är nergrävda!

Storan kom hit för att hjälpa oss. Och så himla, himla bra det blev. Liten busade järnet med sin moster och Mostern busade med Liten samtidigt som hon lärde dom trädgårds-jätteorutinerade hur allt skulle gå till. Så fint gjort, alltså. Först ge rosor och sen komma som hjälp. Liten ville inte alls att Storan skulle springa hemåt igen, inte jag heller, så vi följde henne så långt vi kunde innan vi vinkade hejdå och ropade loveyou!! när hon sprang iväg hemåt, utför backen.

Rörd blev jag. Vi bor nära Familj nu. Det är guld värt.

04082015-IMG_9813 04082015-IMG_9817

En tisdag, som innehållit en massa fix och som inte på långa vägar är slut ännu….eftersom några fått en snilleblixt om Sommaräventyr. Nu ska jag göra ett sista ryck så inte natten blir så mycket natt innan jag får krypa ner i den där renbäddade sängen i det där vacker-rummet..

Hoppas att ni har en skön kväll!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4