18082015-IMG_0951

Det där var igårkväll.

När M jobbat med att jämna ut jorden och sortera bort alla tuvor från det att vi grävde infarten. Flera lass med tuvor kördes bort. Och Liten skulle såklart åka med på gräsklippartraktorn. Allt som brummar är bra, tycker S.

Och det är så häftigt nu. Han kommunicerar liksom med oss. Förstår så mycket. Han kan en liten drös av ord. Men sen vet vi hans tecken och ljud som han kör stenhårt med. Är han hungrig går han till sin stol, pekar på den och säger Mmm!. Vill han gå ut hämtar han skorna och vill att man ska ta på dom. När vi var på Gotland pratade Farfar om att han var kaffesugen, då gick S och hämtade termosen i fikapackningen utan att någon bett honom. Och som igår, när M startade lilltraktorn, då visade Liten på att han skulle ha hörselkåporna på sig. När jag förstått att det var dom han skulle ha på sig och då tagit på han dom. Då, kunde han fortsätta vandringen mot pappan och hoppa upp framför honom och brumma vidare.

Småpluttar, alltså! Smartare än man kan förstå!
18082015-IMG_0954

Och den där synen. Den får mitt hjärta att svämma över.

Min lilla trupp.
18082015-IMG_0955

Jag får nypa mig i armen för att få mig att förstå att det här faktiskt inte är någon dröm. Om än det fortfarande känns så.

Efter lite fix på gården igårkväll, gick vi ut med vagnen när Liten skulle sova. När vi kom hem röjde jag och M upp i Litens blivande lekrum och sen linoljevaxade mannen det golvet. Jag gick och la mig före M. Flyttade Liten från sin säng och la honom bredvid mig. Som jag njöt. Och det var så mysigt att vakna bredvid varandra i morse. I lugn och ro. Tillsammans. Nu när jag har jobbat har jag klivit upp och tränat innan jobbet, men denna morgon ville jag mysa så länge Liten ville.

Så blev vi bjudna på frukost utav älskad man när vi klev upp. Och nu är vi på väg till stan, för en dag av en herrans massa ärenden. En del byggshopping och så det roligaste; shopping till Litens Lekrum! Nu är ju golvet klart så nu kan det roliga börja där, inredandet!

18082015-IMG_0959

Det är ännu en sommardag. Så himla härligt.

Ha en fin onsdag!

Lillafrun