28082015-IMG_1499
Idag känner jag mig så glad.

Som om det där yra, smådryga och stressiga i huvudet liksom börjar lugna ner sig. Såklart är inte allt på plats vad gäller nya rutiner och sånt, men med små steg känns det bara bättre och bättre. I eftermiddags när jag gick och påtade på här hemma. Ni vet, ordnade med lite tvätt, serverade en liten mellis… där och då kände jag en känsla jag inte kunde sätta fingret på men som var så himla skön. Gick mellan rummen och bara njöt, mumlade för mig själv och sa att här är så fint och mysigt, som hos Mormor. Så kom jag på det, den där känslan;

Känslan av lugn. Trygghet. Och att få känna sig hemma. Både på Gården och i Livet i övrigt.

28082015-IMG_1504 28082015-IMG_1525

Det känns förbenat skönt att jag och Liten gick på högskolan under ett halvår tillsammans. Det var en riktig jädrar-anamma-grej som krävde en del, men vi visste ju att det var under en begränsad period. Såhär i efterhand är vi skitglada att vi gjorde klart utbildningen med älskade klassen och nu kan leva livet precis som vi vill. Jag börjar landa i tanken att jag inte är elev eller student längre. Utan en vanlig morsa som jobbar en del och också är Liten-ledig massor Älskar det.28082015-IMG_1505

Nu tar jag och Liten helg.

Han checkade av ännu en prima dag på Förskolan idag, blev tvärsur när vi skulle gå hemåt med vagnen igen. Hejja, så härligt ändå! Nu får pappan ta vid inskolningen till veckan, när det ska börjas lämnas och sådär (Hujedamig. Men det är världens bästa Förskola, så det är inte det. Det är den där hönsmammiga delen av mig som talar….). Under Minimannens passade jag på att träna ett tabatapass och packa lilla väskan. Så väntar helgmys hos Mormor, Morfar och Torehunden!

Livet är gott.

Hoppas, hoppas att du mår fint och få en god helg!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4