02102015-IMG_3774 02102015-IMG_3775

”Mamma jag slänger trasan på backen och hjälper dig att bära!” 

Alltså, vad det har blåst idag!

Jag och Liten var ute på förmiddagen och hjälptes åt att hänga tvätt och plocka äpplen att ha till fruktstunden och så vandrade vi lite längs med lillvägen.

02102015-IMG_3788Och vi höll fullkomligt på att blåsa bort.

Mannen var världsbäst och gjorde tråkgörat att städa ur kylskåpet innan han åkte iväg och storhandlade och hämtade ut en massa paket med fina och bra saker, som jag såklart ska visa er framöver. Efter var våra strapatser utanför dörren så har vi mest hängt inomhus och haft det mysigt och grejat på med lite av varje.

Några fler bilder i Litens fotoalbum är insatta, ännu en frys är inburen i huset (Någon har visst bakat lite mycket senaste tiden… och alla bär på det. Och svamp. Men det är lyx att ha frysen full med massa gott!) och så har jag har stått i köket i timmar. Bakat både kolakakor och äppelkaka och rullat chokladbollar.

02102015-IMG_3829Här ovan; en riktig mål- och drömbild för mig. Stå i sitt eget kök och baka äppelkaka på äpplen från vårat eget äppelträd. 02102015-IMG_3832

När S sov passade jag och M på att träna tillsammans. Ett intervallbaserat styrkepass som liksom maxades med en final; burpeemarathon (Fyra minuter av så många burpees vi bara orkade) och ett bål-block på det. Vi var som två spagettisar efteråt. Men så himla roligt det är med träningsdatande!!

Vi har tusiken varit lediga heeela sommaren, men vi hann knappt träna tillsammans en enda gång. Så fort tillfälle gavs för någon av oss, så har vi ju grejat med saker här på gården. M har tränat många kvällar och jag många morgnar. Och den där grejen att bara sitta och sörpla kaffe mitt på dagen, som vi faktiskt också gjorde idag. Det hände nog inte ens en handfull gånger i somras. Det var härligt att greja i somras, sådär mycket. Också lite slitigt förstås. Det är med andra ord väldigt skönt nu med första delen av avcheckade projekt som gör att vi nu får lite tid till sånt där man också behöver; en stund att bara sitta och prata med varandra, till exempel. Inte för att vi inte pratat med varandra på tre månader, men ni fattar… 02102015-IMG_3786

Det är häftigt att titta tillbaka på vad vi faktiskt åstadkommit på bara ett par, tre månader. Mycket har vi gjort själva men vi har också fått ovärderlig hjälp från våra nära och kära. Gult värt. <3 Snabbast gick det ju såklart mitt på sommaren när vi båda var lediga och hade massor av tid. Sen valde vi att ta sista Semesterveckan på Gotland och sedan dess har vi ju jobbat och börjat på Föris och hej och hå, så då har det såklart blivit mindre tid för fix här hemma. Men ändå; inflytt, grävt infart, byggt veranda (jo nu är räcket på plats också, ni ska få se!) och ordnat för att göra balkong ovanför. Sovrummets förvandling , Lillrummets förvandling, alla möbler som är i ordninggjorda, Kökets lilla makeover.. ja, det var väl det. Spännande vad vi hittar på härnäst!

Nu är det fredagkväll för hela slanten. Jag har till och med dragit på mig en fredagskjol och känner mig Fredagsfin. Bjudit pojkarna på fiskgratäng med orimligt mycket räkor och västerbottensost strösslat ovanpå och nu väntar nog baskemig soffan!

Helgen har bara börjat hörni!

Ha en jättegod sådan. <3

Lillafrun