04102015-IMG_4031… som 25 år.

Jag är varm i hjärtat och har orden gömda i bröstkorgen.

Det är sen kväll och så tyst att varje smygande steg hörs. Liten sover i stora sängen, bredvid sin pappa. S hade lite svårt att varva ner efter en så kalasig dag (med x antal bullar och tjuvade kakor….) och pappan var visst trött. Helt förståeligt. Jag tittar mig omkring, vilar ögonen på alla vackra blombuketter som påminner mig om dagens firande och så fnissar jag lite för mig själv. Där jag skurar runt, och är så vansinnigt nöjd….. över den nya, rosa, skurhinken som jag fått av mannen….

Åh. Kärlek på den, va?

Men nu är kalaset undanstökat och jag säger ett stort och varmt;

Tack för idag. <3 04102015-IMG_402904102015-IMG_4030

Jag berättar mer om dagen imorn. Nu ska jag njuta kvällsfrid och avslutet av min födelsedag. Och sidär… mannen är vaken! En stund att bara vila innan vi lägger oss på kudden. Prata och njuta det sista utav den här makalöst fina tillsammans-helgen. Det ska vi göra nu.

Natti!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4