15102015-IMG_4624

Att sluta någonstans på mitten av dagen en torsdag och därmed checka ut för helg, det borde tusan vara allas rätt.

Det är helt enkelt vansinnigt fint. Åka hem, byta om till friskiskläder, traska ner till Förskolan. Hämta urgullig gladunge och vandra långpromenad. Gå förbi Farfar på jobbet och göra, särskilt enligt Minimannen, übergrymt studiebesök. Kolla traktorer och sånt. Att sedan traska hemåt, pusta ut, leka i sandlådan i eftermiddagssolen och sedan gå in och laga tidig middag eftersom magarna kurrar så förfärligt.
Så. Så himla fint. 15102015-IMG_4627

Och efter jobbet idag så kände jag en skön känsla; nu börjar det så smått kännas som att jag landat lite i det här med att Musikfrökna. Små steg i taget, så tillåter jag mig själv att slappna av. Jag är vansinnigt kritisk mot mig själv och skulle för allt i världen inte våga säga att jag gör ett bra jobb, men idag fick jag till och med dom orden sagda till mig och då blev jag så glad att jag hade kunnat skita på mig. Typ.

Och så det där andra; att landa i att vi faktiskt bor här nu och lever vardagsliv och sånt, här. Att komma in i rutinerna. Det börjar också sätta sig i kropp och knopp. Den här veckan har inte varit så fasligt roddig heller, jag har bara behövt låna kära Svärisarnas bil idag, till exempel. Igår behövde jag ju ingen bil, liksom. Och till råga på allt så lyckades jag ju sova i natt också trots att inte M var hemma. Ikväll kommer han ju dessutom hem en sväng, åker visserligen igen i morgon. Men hey! Att få se han några timmar är nog så fint. <3

Och nu råder det Torsdagsfrid deluxe;

15102015-IMG_4629 15102015-IMG_4630

Mörkret har lagt sig och det är kväll. Mattorna är fortfarande svala efter att ha hängt ute i friska luften, var sak är på sin plats och det doftar linsopa och blomsterajax i en salig blandning efter mitt städrace. Ajj lavv!

Till en början hade jag lillvännen med mig, men så råkade jag nämna att han senare skulle få gå till Farfar, och då var det kört. Så vi drog dit. Det tar typ en halv grisblink så är vi där. Liten stannade gladeligen kvar och jag gick hem och skurade färdigt och tog mig en välbehövlig dusch. Nu ska jag blåsa ut det där ljuset ute på trappen, som säkert redan blåsts ut av vinden och ansluta till torsdagsmyset hos Farfars. Det börjar bli tradition nu att traska över dit någon vardagkväll då och då och se på hockeymatchen som pappa M sänder. Om det är hemmalaget vill säga. Annars är jag inte så intresserad.

Så ja, det är torsdagsfrid och imorn är det fredag och helg. Håhå, så härligt!

Hoppas, hoppas att du har en fin kväll. <3

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4