19102015-IMG_4946 19102015-IMG_4953

Hej och hallå.

Jag fick mig en riktig bonusstund här i eftermiddags när jag rullade in på gården lite, lite tidigare än vanligt efter jobbet. Passade på att lämna bilen på gården, byta om och sedan traska mot Förskolan. Jag hade en halvtimme att spela på, så jag tog mig en rejäl omväg, gåendes och springandes (det gåår ju inte att hålla sig i detta vackerväder!) och sedan hämtade jag hem Liten till fots. Så otroligt konstigt det är att vara ute och gå själv med armarna svängandes och inte hållandes i en vagn. Jag föredrar såklart Litenpromenad, som jag ju också fick på vägen hem från Föris, men det var väldigt skönt att gå alldeles för mig själv också för en gångs skull (kanske den första soloprommisen sedan S föddes!).

Så landade vi hemma på gården igen.

19102015-IMG_4956 19102015-IMG_4957

Då väntade en stunds utehäng och lite ”hjälp” till snickarpappan,  19102015-IMG_4964..innan jag och S drog in och lagade middag, drog på en tvättmaskin, badade en tokskitig liten unge och sedan bjöd pappan på middag.
Pappan som bara varit in och ätit och sörplat lite kaffe för att sedan gå ut igen och jobba vidare trots att mörkret nu lagt sig.

19102015-IMG_4944Ja, för cirkusrandigt hus kan vi ju inte ha, säger han.

Jag tycker det ser lite festligt ut jag. Men det är klart att det kommer bli strålande när den nya panelen kommit upp. Den som legat inne och målats två varv och sedan väntat på det rätta tillfället (att M överhuvudtaget ska ha en dag hemma i denna mastodontjobbperiod) att spikas upp. Nu så!

Jag och min lilla Tiger softar en stund framför Bolibompa på stordatorn. Raketbränslet för dagen har tagit slut för oss båda två, helt sonika.

19102015-IMG_4982Näpp, nu tar min lilla Tiger min hand och vill att vi går in på hans rum. Där kommer vi nog både sitta i kojan och läsa böcker och jag kommer garanterat också att bli serverad både en och två koppar kaffe. Kaffe som hälls upp med effektljud gjort av minimun. Och om mamman möjligtvis kommer att göra sig illa.. så veet jag att jag har en Miniman som kommer blåsa på mig där det gör ont…  Alltså… kära nån vad denna unge lär sig nya saker, varje, varje dag nu.

Hoppas att ni haft en bra måndag!

Lillafrun