21102015-IMG_5035Där;

Jag och en högt älskad Mamma.

Åhåå vilken mysig dag jag har haft idag. En sån där dag som givit så mycket energi, värme i hjärtat och gör att skrattet bubblar i magen. Först en mysig morgon och förmiddag tillsammans med min lillvän. Sen kom älskade M hem och det är lika fint varje gång, att se honom rulla in på gården med det där leendet som jag blir alldeles nipprig av. Och när hela familjen var hemma, då rullade Mammamormor in på gården, helt enligt plan.

21102015-IMG_5034

Vi tog Pärlan norrut,  stannade först i Mäjadalen där jag lämnade paket från Lillan till Storan. Ballong och hela köret. Hon är ju Världens Bästa Storan, så det var inte mer än rätt. Och sen, den där mysiga Mor- och Dotterdagen.

-En sån där med massa tid, bara hon och jag- hinna prata om allt mellan himmel och jord. Och så alldeles farligt mycket shopping och god lunch och rådgivande till varandra om huruvida vilken långkofta som skulle köpas och om den där gammelrosa halsduken passade bra eller inte och så vidare. Riktigt oviktigt, världsligt stadshäng. Sånt sitter fint ibland, det med. Och såå himla konstigt att gå på stan utan att jaga en liten vilding som shoppar järnet och sådär. Och äta lunch, bara mamma och jag- vilket happening! Jag var så vansinnigt nöjd som åkte iväg med nytvättat (till och med liite, lite fönat) hår och rena kläder. Men såklart, vi lunchen. Så doppade jag håret i kaffet och tröjan blev fläckig och håret luktade, ja.. kaffe.
Typiskt, liksom. Då saknade jag Litens skötväska med alla våtservetter….

Men det där var skit samma. Dagen var perfa!

Jag rullade in här på Gården i eftermiddag såhär;

21102015-IMG_5039

Hoppsan då.

Både Storan-Lillan-dag och Mamma-och-jag-dag på samma månadshalva. Uj uj. Men det viktigaste inhandlandet av allt; en varm stass för en minimänniska. Liten är nu helkittad inför kalla Vintern. Det känns gott i mammahjärtat. Får visa er en annan dag.

Nu ska jag njuta kvällen med mina pojkar. Mannen har bjudit på god middag och jag känner så ohyggligt bortskämd. Ute är det kolsvart och ruggigt. Så vi tar en myskväll här hemma, tänder ljus och bara är. Så, så fint.

…. men nu nappade visst mannen på idén om en promenad i höstmörkret. Tänk så mysigt det kommer vara att slänga sig i soffan sedan då! Så; vi blåser ut ljusen, drar ut på motionsrunda och seeen slänger vi oss i soffan!

Önskar er en mysig onsdagskväll!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4