20102015-IMG_5002-2

En Stor och en Liten Kånken lutandes mot Verandaväggen som ju där i måndags blev helt färdigklädd med sin nya, liggande panel. Det bryter av fint, mot all stående panel. Hejja Mannen!

Och;

Idag äe dom där Kånkarna på väg att göra ett sista-ryck-innan-Höstlovs-ryck. Okej, vi har både en skvätt Jobb och Förskola på måndag, men det är inte riktigt samma sak.

Så. Idag kör vi så det ryker!

Jag konstaterade för mig själv häromdagen att jag brukar vara heeelt slut innan det här Lovet. Alltid någon tenta som har pluggats till senaste åren eller något annat. Förra året Tentaplugg tillsammans med en Miniman…. I år känner jag mig inte alls sådär slut, det känns vansinnigt lyxigt. Såklart har det tagit på krafterna att börja jobba, komma in i nya rutiner och sådär. Men nu börjar vi liksom känna att vi är på rätt köl, så jag var nog tröttare för en månad sedan. Men jo, det blir gott med Höstlov. För i samma veva som jag hade konstaterat det där om att jag nog inte var så trött, så blev jag förbenat sugen på Höstlov tillsammans med min Miniman, blev faaaasligt trött och jättelängtig efter några sköna, lugna höstdagar som kommer pärlas som på band efter varandra, utan uppehåll. Jo, jo.

Nu kör vi torsdag!

 

PS. Under dagen får dagboken sköta sig lite själv. Jag har förberett ett inlägg med det där träningspasset jag lovade att dela med er. Så håll utkik under dagen! DS. 

 

Lillafrun