08112015-IMG_6128

Sång, paket och frukost-förrätt-på-säng.

Jag var uppe i ottan och grejade, så vandrade jag in i sovrummet med tofsen på sned och försökte sjunga med min vackraste morgonröst; Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Pappa Ma-ar-tins Dag, hurra, hurra hurraaa!  

Varpå den där minsta älskade vaknade och gallskrek och undrade vad i hellskotta det var som lät och mannen fick ett sånt där riktigt gemyyytligt uppvaknande. Nåväl. Liten samlade sig i sekund två och förstod att det var Morsan som höll på med något påhitt och plötsligt var han med på noterna, sa ooooij, woww! när han fick syn på alla mackor och så pussade han sin Pappa Grattis på Fars Dag!

08112015-IMG_6137

M´s andra Farsdag här i livet.

S har den finaste Pappan på jorden. Vår klippa. Den absolut vackraste människan jag vet. Han gör allt för sin familj och är värd att firas alla dagar om året. Men idag firar vi honom lite extraextra. Jag beundrar den där människan så, och S gör detsamma.

Älskade M, Vi älskar Dig. 

08112015-IMG_6131

Mysig stund med mack-inferno (och massor av smör i typ hela sängen) och tända ljus. Sen har jag fräschat upp den smöriga sängen, söndagsstädat och jobbat i tvättstugan. Oerhört effektiv morgon! Nu är pojkarna på väg ut och jag ska träna ett tabatapass här inne innan jag också går ut i gråvädret. Senare väntar fancypancy-sen Farsdagslunch i Lillabyn där vi ska fira min Pappa tillsammans med älskad Storan-Familj och så min lilla familj.

12092015-IMG_2547Tänk att det inte bara är S som har Världens Finaste Pappa. Jag har det, jag också. En sån som alltid finns där och försöker göra allt han kan för sina döttrar. Optimisten som tycker att det ser ut att klarna hur tjock än snön faller när vi sitter där i kalla snögropen uppe på fjället. Han som säger bastun är varm och lukt (han menar doft <3)ljusen är tända! och vill att man ska ha en skön stund där ute i ”Relaxen”. Och så är han en fantastisk Morfar och Svärfar och en sån som säger tooo! när jag säger Love You, Pappa.

Fars Dag. Idag firar vi er, papporna!

Lillafrun