14112015-IMG_6326 Där;

En älskad unge iklädd nattsärk och strumpläst, på väg att gå lite i skymundan så att han kan få prata ostört. Det är Mormor han pratar med ena sekunden, och pappan den andra. Och det spelar ingen roll om pappan faktisk befinner sig i salen. S ska prata med honom ändå, sådär på riktigt-vis i telefonen. Att prata är väldigt roligt tycker Sisse. Inte bara i telefonen såklart. Han pratar så att det står härliga till hela tiden, och faktum är att vi också förstår hans språk väldigt bra, om än det är ”lite oklart” ibland. Tänk så stor vår lilla pojke börjar bli!

14112015-IMG_6327

14112015-IMG_6332

H-a-å? 

(Hallå?)14112015-IMG_6329

Igår var det en Milalång tisdag som började tvärtidigt. Senaste veckan har jag inte tränat på morgnarna utan istället andra tider på dygnet. Det är inte värst charmigt att vara ute nu sådär snortidigt, när det bara är bäcksvart och regnigt, tycker jag. Men så fick jag feeling igår morse i alla fall, drog inte ut, men tände ljus i Salen och körde ett skönt morgonpass här inne. Det fick bli mitt raketbränsle för den lååånga dagen, som avslutades med att mina fina päron kom på middag hos oss. Och till sist-sist, så lämnade jag och M hemmet, för att åka på Sången tillsammans. Mormor&Morfar var barnvakt och Liten hade en toppenkväll. Otroligt mysigt för mig och M att åka iväg sådär bara vi också för ett par timmar. Det var längesedan vi sjöng i samma kör, så det var hur mysigt som helst. Jag somnade i soffan när vi kom hem, helt utslagen men glad för en så fin dag.

Idag vaknar vi till ledig-onsdag. Ja, mannen är faktiskt hemma på förmiddagen med oss. Så vi har morgonmys alla tre. Himla fint!

Nu ska vi dra igång den här onsdagen på riktigt; Grahamsgrynsgröten ligger i magen och vi ska klä på oss och gå ut!

Ha en god dag!

Lillafrun