20112015-IMG_6464

Hästar och kossor och får och getter. Djuren Sisse bara älskar att leka med just nu, och denna fredag var inget undantag. Han sitter där i skolbänken och snicksnackar för sig själv. 20112015-IMG_6476Medan pojkarna var ute på förmiddagen passade jag på att ta tag i tvättberget och bädda rent och börja fredagsstäda.
20112015-IMG_6485 En bricka fick flytta till köksbordet. Den fyllde jag med sånt som jag tyckte var fint. 20112015-IMG_6492

Och efter lunch gick vi alla tre ut på långpromenad. Sisse somnade gott, ombäddad i sin varma Voksi och päronen fick en lång stund att prata och andas friskluft.

Liten fortsatte att sova när vi kom hem, då passade jag på att skura golven och bli färdig med städningen och mannen grejade med bilen. Sen möttes vi för eftermiddagsfika och kramar innan vi sa hejdå till varandra. Pappan drog iväg norrut på helgens långt-borta-uppdrag och jag och Sisse drog också iväg. Jag och min lillvän befinner oss hos Världens Bästa Mormor&Morfar tillsammans med Sisses yngste kusin. Har ätit himmelsk mat, jag har tränat ett crazybananas-pass i hardcoregymmet. Nu sover barnen och vi vuxna sitter i sena kvällen och småpratar och tittar på elden i kaminen.

Vi har det gott och jag känner mig ohyggligt tacksam.

 Jag är sanslöst taggad på den här helgen!

Lillafrun